Ja juz znalazłem sobie objazd. Bardzo dora intewstycja .lepiej póżno niż wcale
Jakby nie można było poczekać do skończenia prac na A1 i tak do zakończenia tam prac ,droga zostanie zniszczona.
Wszystko fajnie ale dlaczego nikt nie wpadł na pomysł żeby postawić tam latarnie na całej długości lasu? Strach tam jechać w nocy
Jakby nie można było poczekać do skończenia prac na A1 i tak do zakończenia tam prac droga zostanie zniszczona .Wystarczyło tylko odpowiednio oznakować wyboje i koleiny.
Według mnie miasto powinno się wstrzymać jeszcze z przebudową do przyszłego roku. Korki były tam nawet bez remontu... W tym roku tylko zerwanie dywaniku na Rakowskiej (żeby wyrównać drogę), nawet kosztem wprowadzenia ograniczenia prędkości do 50 czy 40 km/h... byle ruch był w miarę płynny. A może jeszcze w tym roku Krakowskie Przedmieście rozkopiemy...
W Piotrkowie to jednak żądza imbecyle od srocka zawalone od Moszczenicy teraz będzie pewnie jeszcze gorzej.
Remont na miarę miasta powiatowego! Nie myśli się o przyszłości i ułatwieniu kierowcom życia. Powinna powstać na tym odcinku druga jezdnia i rondo Rakowska/Miast Partnerskich!!!
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!